Alla inlägg den 10 januari 2012

Av olsson - 10 januari 2012 13:35

Ian Joseph Somerhalder born December 8, 1978 i Covington, Louisiana. son till Edna, en massageterapeut, och Robert Somerhalder, en självständig byggmästare.

Är katolsk deltog han St Pauls, en privat katolsk skola i Covington. Han påbörjade en karriär som modell från 10 års ålder till 13, och av 17 års ålder bestämde han sig för att gå in i skådespeleri. är en amerikansk modell, skådespelare och producent, mest känd för att spela Boone Carlyle i TV-dramat Lost and Damon Salvatore i TV-dramat The Vampire Diaries.
Under sommaren 2000, spelade Somerhalder i den kortlivade WB-serien Young Americans, en spin-off av Dawsons Creek. Han spelade Hamilton Fleming, son till dekanus för en prestigefylld internatskola. År 2002 spelade Somerhalder homosexuella karaktären Paul Denton i Roger Avary s anpassning av Bret Easton Ellis roman, The Rules of Attraction, tillsammans med James Van Der Beek, Shannyn Sossamon och Jessica Biel.

År 2004 gjorde Somerhalder sitt genombrott roll när han spelade Boone Carlyle i träfflistan Lost TV show. Trots sin karaktärs död i det tjugonde avsnittet av första säsongen, återvände Somerhalder av den roll som Boone för sju episoder mellan 2005 och 2010, bland annat seriefinalen. Somerhalder var den första skådespelaren som gjutna i en roll för serien och det första tecknet att dö.

I september 2009 dök Somerhalder i filmen Den turnering där han spelade rollen av en mördare delta i en dödlig konkurrens med andra lönnmördare. Den 10 oktober 2009 meddelades det att han kommer stjärna i de gotiska filmen Cradlewood, som ska regisseras av Harry Weinmann. Filmen är satt att släppas under 2013.

Han syns i soffbordet boken om ansiktet av kändis fotografen John Russo.

Somerhalder stjärnor i CW TV-dramat The Vampire Diaries som Damon Salvatore.
Han är 33 år gammal:)
 



Av olsson - 10 januari 2012 13:16

Nina Dobrev född 9 januari, 1989 i Sofia, Bulgarien, och flyttade till Kanada vid två års ålder, där hon växte upp i Toronto, Ontario. Hon talar flytande franska, engelska och bulgariska. Hennes mamma är konstnär, och hennes far är en dator vetenskapsman. Hon har en äldre bror. Från en mycket ung ålder visade hon stor entusiasm och talang för konst: dans, gymnastik, teater, musik, bildkonst och teater.

Dobrev gick i JB Tyrrell Sr Public School och Wexford Collegiate School for the Arts i Scarborough, Ontario. Hon gick också i  Ryerson University i Toronto, huvudämne sociologi. Hon lämnade under 2008 att fortsätta sin skådespelarkarriär.


Under arbetet med showen, började hon dejta hennes Vampire Diaries-stjärnan Ian Somerhalde

Modell jobb ledde till reklamfilmer, som sedan förvandlades till film provspelning. Kort därefter, bokade hon roller i långfilmer, däribland Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, och TV-serien Degrassi: The Next Generation. Hon spelade i ett antal nutidaursprungliga filmer. Hon var också i en MTV-film som heter The American Mall på CTV. Hon för närvarande huvudrollen i The CW drama The Vampire Diaries, spelar den dubbla rollen som Katherine Pierce, älskade en vampyr av två mänskliga bröder under det amerikanska inbördeskriget, och Katherines Dubbelgångare Elena Gilbert, en människa som är fångad mellan två bröder, nu vampyrer, Damon och Stefan Salvatore.

Hon hade också en mindre roll i den erotiska thrillern Chloe, teatraliskt släpptes av Sony Pictures Classics den 26 mars, hade 2010.The filmen haft kommersiell framgång och blev regissören Atom Egoyan största Moneymaker någonsin.


I april 2011 var hon rollen som Candace i filmen adaptation av Perks av att vara en Wallflower, tillsammans med Logan Lerman, Emma Watson och Paul Rudd.filminspelningen började i maj samma år i Pittsburgh, Pennsylvania och hon avslutade sin scener den 27 juni , 2011.

I september 2011 Dobrev medarrangör Vi Day tillsammans med Joe Jonas. We Day is organized by Free the Children. Dobrev disignade också en T-shirt med mig till vi Style, vilket ger 50% av sin vinst till Free The Children.
Hon är 23 år gammal i år men ser fortfarnde ut att vara 19 :)
 
hon är också VÄLDIGT duktig på att sjunga :)

Av olsson - 10 januari 2012 12:11

Paul Wasilewski (eller Paul Wesley)
föddes July 23, 1982 
i New Brunswick, New Jersey till polska föräldrar Agnieszka och Tomasz Wasilewski, och växte upp i Marlboro Township, New Jersey.Han är 29 år i år :)  Han har en storasyster, Monika och två yngre systrar, Julia och Lea. Förutom engelska, vet han också polska, att ha tillbringat fyra månader varje år i Polen fram till 16 års ålder.
Wesley gick på Christian Brothers Academy i Lincroft, New Jersey och Marlboro High School under en period under sin high school år. Under hans yngre år på gymnasiet, var Wesley gjuten i såpoperan Guiding Light som karaktären Max Nickerson. Han överfördes från Marlboro High School till Lakewood Prep School i Howell, New Jersey eftersom skolan kan ta emot hans tillförordnade schema.
Han tog examen därifrån 2000 och sedan började högskolan vid Rutgers University i New Jersey men lämnade efter en termin med sina föräldrars stöd när fler roller erbjöds honom, och han insåg att han kunde göra en karriär av skådespeleri.
År 2005 började han att kreditera sig själv som Paul Wesley. På frågan varför han ändrade sin professionella namn till Paul Wesley, svarade han: "Mitt dopnamn är för svårt att uttala! Jag frågade min familj om lov för att ändra det, och det verkligen hjälpt min karriär."
Han har haft ett antal roller på utställningar som 24, 8 enkla regler, American Dreams, Army Wives, Cane, Everwood, Guiding Light, Smallville, The OC och Wolf Lake. Han spelade också motsatt Amber Tamblyn i CBS "The Russell Girl och hade huvudrollen i Fallen miniseries.
Wesley är för närvarande huvudrollen som vampyren Stefan Salvatore i The Vampire Diaries som hade premiär september 2009 på CW. I maj 2011 gick han med i rollistan The Baytown Disco. Han har erbjudits rollen som Paris i en 2012 film anpassning av Romeo och Julia, som planeras att filma i september.
Han tycker om att spela ishockey och snowboard. Wesley har också uttryckt intresse för att styra och skirva.Wesley gifte sig med långdistans flickvänen och Pretty Little Liars stjärnan Torrey DeVitto i april 2011
så det var ganska mkt om Paul :) det kommer komma information och bilder av dom andra också...hoppas ni gillade detta :)
 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards